Дженифър Лорънс и Крис Евънс – новата звездна двойка

Звездата е 9 години по-млада от новия си обожател.
Звездата е 9 години по-млада от новия си обожател. / БГНЕС

Холивуд никога не остава без новини – последната такава от света на известните е любовната връзка между актьорите Дженифър Лорънс и Крис Евънс.

Евънс, известен с ролята на "Капитан Америка" е спечелил сърцето на 9 години по-младата актриса. За Дженифър пък се твърдеше, че е омаяла Лиъм Хемсуърт, който обаче предложи брак на бившата си приятелка Майли Сайръс.

„Връзката им е съвсем в началото. Двамата са излизали само на няколко срещи”, разкри анонимен източник пред списание „Холивуд лайф”.

Много интересно е, че Дженифър и Крис имат и един близък общ приятел, актьорът Крис Прат. Прат и Евънс се сближиха миналата година по време на съвместен проект, а Дженифър и Прат заснеха заедно филма "Passengers", чиято премиера се очаква скоро.

Ако слуховете за новата „звездна двойка” се окажат верни, ще знаем кой има пръст в това.

По-рано актрисата се срещаше с колегата си Никълъс Холт. Това е единствената й връзка, която звездата официално признава. Миналата година тя се виждаше и с фронтмена на „Колдплей” Крис Мартин, а след това имаше кратка авантюра с Брадли Купър. Актрисата никога не е коментирала личния си живот с тях.

Крис от своя страна е най-известен с връзката си с актрисата Джесика Бийл, която сега е съпруга на Джъстин Тимбърлейк. Двойката прекъсна петгодишна връзка през 2006 година. /БГНЕС