"Холивуд рипортър": "Скалата" е най-популярният актьор в социалните мрежи

Само с една публикувана снимка в "Инстаграм" тази седмица, Джонсън беше титулован като "най-популярния актьор в социалните мрежи".
Само с една публикувана снимка в "Инстаграм" тази седмица, Джонсън беше титулован като "най-популярния актьор в социалните мрежи". / БГНЕС

В днешно време не е достатъчно да имаш милиони последователи в социалните мрежи, за да бъдеш определен като известен. Или поне това показва класацията на "Холивуд рипортър", която определя популярността на известните личности и по други критерии.

Заедно с аналитичната компания MVPIndex, "Рипортър" извършва ежеседмичен анализ на популярността на кино звездите в социалните мрежи като "Туитър", "Фейсбук", "Инстаграм", "Ю Туб" и "Гугъл Плюс". За разлика от останалите подобни класации обаче, изданието взема предвид не само броя последователи, но също и на "социалния ангажимент", демонстриран на въпросните платформи.

Така, тази седмица големият победител е Дуейн Джонсън, известен още и като "Скалата". Той е станал тазседмичният номер 1 благодарение на своя снимка, която е публикувал в "Инстаграм" и на която е облечен като Невероятният Хълк за Хелоун. Само за седмица публикацията е била харесана от 4 млн. потребители на мрежата.

Предполагаме, че това трябва да бъде урок за всички амбициозни актьори. Трябва да омайвате публиката си с истории не само от настоящето, но и от миналото си.

В класацията на "Холивуд рипортър" след Джонсън се нареждат съответно Дженифър Лопес, Зендая и Лупита Ньонг'о.

На седмо място пък е "Жената чудо" Гал Гадот, която бележи най-големият скок. Според данните на "Рипортър" тя е успяла да се изкачи с цели 18 позиции спрямо предишната седмица. /БГНЕС