Ева Лонгория ще направи дебюта си на модния подиум

През септември Лонгория ще дебютира на нюйоркската седмица на модата със своя собствена колекция.
През септември Лонгория ще дебютира на нюйоркската седмица на модата със своя собствена колекция. / БГНЕС

Тази година Ева Лонгория ще представи първата си модна линия по време на нюйоркската седмица на модата. 42-годишната актриса ще сбъдне мечтата си да бъде дизайнер и ще направи своят моден дебют на подиума на 13 септември, съобщиха организаторите на Седмицата на модата.

Очаква се модното шоу да се излъчва на живо по "Фейсбук" чрез 360-градусово заснемане, а дрехите, носещи името на латиноската, да са предназначени за масово потребление, а само за елита.

Както БГНЕС припомня обаче, това не е първият път, в който Лонгория дава своя принос в модния бранш. Миналата година чаровното миньонче обедини сили с американската търговска марка "Лимитед" за две колекции.

"И преди са ми предлагали много различни сделки - трябваше само да избера. Но исках и да бъда част от процеса. Исках да създавам дизайни, да купувам целия артистичен арсенал от платове, десени", всичко." разказа тогава тя за "Холивуд репортър". Пред изданието тя бе разкрила и че за нея да е част от модната индустрия е мечта, която има още от 7-годишна, откакто се е научила и да шие. /БГНЕС