Риана отпразнува 28-я си рожден ден със стил

Риана отпразнува своя 28-и рожден ден в „Бевърли хилс“.
Риана отпразнува своя 28-и рожден ден в „Бевърли хилс“. / БГНЕС

Риана отпразнува своя 28-и рожден ден в „Бевърли хилс“, въпреки скорошните съобщения за влошеното си здравословно състояние. Звездата отмени редица свои изяви заради неразположение, което доведе до проблеми и с предстоящото й турне „ Anti“. Наскоро тя отмени и появата си на наградите „Грами“, където трябваше да има живо изпълнение. Тогава нейните доктори заявиха, че гласните й струни трябва да си почиват и тя не може да пее.

Въпреки това, на партито по случай рождения си ден звездата изглеждаше много добре в дълга зелена рокля. Красавицата от Барбадос публикува кратко видео в профила си в социалната мрежа „Инстаграм“, на което танцува с чаша червено вино в ръка.

Въпреки доброто настроение на певицата на партито, нейното турне продължава да е обкръжавано от трудности с изпълнението на концертите и технически проблеми. Очаква се то да започне на 12 март в Джаксънвил, Флорида. До сега обаче, осем дати на концерти са променени за края на май, а два концерта във Великобритания са отменени, без изглед за повторно включване в плана на турнето. /БГНЕС