Някоя си Кери просветли за целувките и пениса на пияния принц Хари

Принцът със своя почитателка по време на тазгодишните тържества за 90-годишнината на баба му
Принцът със своя почитателка по време на тазгодишните тържества за 90-годишнината на баба му / БГНЕС

Британският принц Хари се целува добре, има и особен магнетизъм, но не може да се похвали с впечатляващи размери на пениса си в спокойно състояние, но при възбудено неговото „кралско съкровище“ значително наедрява.

Това е самата истина, ако се вярва на някоя си Кери Ройъл (Рихърт), която през 2012 година е прекарала насаме с принца в хотелска стая за 20 минути. Нейните впечатления са тиражирани от светски медии на Запад.

„Той не би трябвало да има никакви проблеми в спалнята със задоволяване на някое момиче. Видях пениса му!“, авторитетно заяви Кери.

Според нея Хари ще позволи на своята нова приятелка Меган Маркъл да бъде водещата – и в леглото, и изобщо в отношенията.

“Той има много красиви устни. Ние имахме една от най-добрите целувки в моя живот. Много гореща“, спомни си познавачката на принца.

По-рано тя бе разказала, че двамата с Хари не стигнали точно до секс, защото той бил пиян и се „намирал на черешата“, макар и гол.

Става дума за известното приключение на внука на кралица Елизабет Втора в Лас Вегас, когато снимката от голия купон с участието на принца цъфна на първите страници едва ли не на всички вестници по света. Както е известно, тогава водещо порно студио официално покани Хари да й сътрудничи. /БГНЕС