Бионсе зове към приемане на жените с по-налети тела

Бионсе призова към по-голяма толерантност към природно налетите жени и каза, че чувала повече коментари за фигурата си, след като миналата година роди близнаци с Цезарово сечение.

Поп суперзвездата, която е на 36 г., е една от най-фотографираните жени в света, позира за последната си фотосесия за списание „Вог“ без грим, удължаване на косата или перука.

"Мисля, че е важно жените и мъжете да видят и да оценят красотата в естественото си тяло", каза тя в есе, съпровождащо фотосесията.

Бионсе, която е омъжена за влиятелния рапър Джей Зе, припомни, че. Тя се опитала бързо да отслабне, след като роди първото си дете, Блу Айви през януари 2012 г.

Но за пръв път разкривайки подробности за раждането през юни 2017 г. на близнаци Руми и Сър, Бионсе заяви, че се нуждае от почивка за един месец и че здравето й е изложено на риск, преди да премине извънредна сесия.

След раждането Бионсе, която каза, че тежи 99 килограма, смята, че "се нуждае от време, за да се излекува" от действието на операцията.

Сега тя за първи път разкри пред света подробности около бременността и раждането на близнаци през юни 2017 г. наложило се да лежи един месец, а здравето ѝ било изложено на риск преди спешното Цезарово сечение. След като родила, Бионсе – тогава тежала 99 кг – почувствала, че „ѝ трябва време, за да се възстанови“ от последствията от хирургическата намеса.

Суперзвездата се завърна на сцената през април на фестивала „Коачела“. Пред „Вог“ тя описва ограниченията, които си е наложила в своето всекидневно меню. „Бях търпелива към себе си и се радвах на моите по-богати извивки.“/БГНЕС