Жизел Бюндхен с пикантни подробности за връзката си с Лео Ди Каприо

Леонардо ди Каприо не изглеждаше отпочинал и спокоен при пристигането си в курорта Кабо Сан Лукас в Мексико, въпреки пикантното интервю, което даде бившата му приятелка Жизел Бюндхен, съобщава в. „Дейли мейл“. Холивудската звезда обаче се опитваше да не привлича любопитни погледи – което негови близки отдадоха на желанието му да си почине и да се забавлява, отколкото на разкритията на супермодела.

Преди няколко дни Бюндхен разкри пред американски медии, че се е докарвала до „състояние на безчувственост“ с цигари, алкохол и твърде много работа, по време на обречената си връзка с носителя на "Оскар". 38-годишният супермодел говори за трудното си решение да напусне холивудския актьор, с когото имаше 5-годишна връзка. Бюндхен сподели, че последната капка при раздялата й с Ди Каприо се оказал фактът, че двамата искали различни неща.

В момента супермоделът е омъжена за легендата в Националната футболна лига Том Брейди, с когото имат две деца – 9-годишният Бенджамин и –годишната Вивиан. В момента пък 44-годишният Леонардо Ди Каприо има връзка с поредния модел – 21-годишната Камила Мороне. /БГНЕС