Порноактриса се закани, че ще направи разкрития за Тръмп

Порноактриса се закани, че ще направи разкрития за Тръмп
Порноактриса се закани, че ще направи разкрития за Тръмп / БГНЕС

Порно актрисата, за която се подозира, че може да е имала сексуална връзка с настоящия американски президент Доналд Тръмп през 2006 г., заплаши, че ще направи разкрития пред пресата. Според нея адвокатът на Тръмп фактически е изтрил договора за поверителност.

Представителка на Сторми Даниелс даде да се разбере в няколко публикации, че нейната клиентка не се чувства обвързана с такъв договор, след като съществуването му е било потвърдено от съветника на президента Майкъл Коен. Всичко започна на 12 януари, когато „Уолстрийт джърнъл писа, че 38-годишната Стефани Клифърд, известна в порно индустрията като Сторми Даниелс, е получила пари, за да запази мълчание за сексуална връзка с Доналд Тръмп по време, когато той е бил женен за настоящата Първа дама Мелания. Връзката на Тръмп с порно актрисата е била през 2006пг. Четири месеца след раждането на сина му Барън.

Белия дом опроверга тези твърдения, определяйки ги като стари рециклирани информации, които са били публикувани и отречени енергично преди президентските избори. Случаят щеше да се забрави постепенно, но изненадващо личният адвокат на Тръмп Майкъл Коен потвърди за споразумение с актрисата за 130 000 долара, като подчерта, че е извадил парите от собствения си джоб. Той се оплака, че след това никой не му е възстановил тези пари. /АФП