Баретите обградиха село Бараково, издирват убиеца на бизнесдамата от Благоевград

Село Бараково, община Кочериново, е блокирано от барети, защото се счита, че в стара изоставена къща се укрива издирвания за убийството Радослав С. - „Соколето” , предаде кореспондентът на БГНЕС от региона.

В момента е отцепена главната улица между входа и центъра на Бараково. На място е специализираният отряд за издирване и задържане.

Според полицията от град Рила са чути изстрели от къщата. Това е саморазрушаващата се къща на бившия футболист на „Пирин“ Христо Христов-Бараката.

За момента не е ясно дали издирваният е задържан.

Както БГНЕС информира, в 1.30 ч. тази нощ пред бл. 17-Б в жк. „Струмско” бе открита убита 58-годишната собственичка на заведението за бързо хранене, известно на благоевградчани като „Мръсното кебапче”.

Жената е починала от силна кръвозагуба, след като й е прерязана сънната артерия. До тялото й е открита счупена бутилка от бира.

Огледът на местопрестъплението продължи близо 5 часа.

Заподозрян за жестокото убийство е Радослав С. - „Соколето”, който преди седмица преби 35-годишната дъщеря на убитата тази нощ жена.

Към 5 ч. тази сутрин бяха задържани за разпит 61-годишната майка и 42-годишният брат на „Соколето”, който не бе открит тази нощ.

Полицейските патрули, разположени на изходите на Благоевград, както и на Е-79 при Антените и жк. Струмско в посока Симитли, проверяват всички-леки и товарни автомобили, включително и багажниците им. /БГНЕС