Кралската гвардия на Елизабет II забъркана с наркотици

Краят на годината няма да бъде лесен за кралица Елизабет II. Освен с професионалните си задължения, кралицата трябва да се справя и с проблемите в гвардията си. Според "Дейли мейл" няколко войници са подвластни на наркотична зависимост. Това са показали проби за канабис и кокаин, които са били положителни.

"Работата в Кралската гвардия е привилегия. Ние сме в най-висшия полк на армията и поддържаме близки отношения с кралското семейство", обясни командващ офицер за "Дейли мейл". "Всеки войник, който не спазва правилата, установени от полка, ще бъде уволнен. Няма втори шанс".

Въпреки многото предупреждения, някои явно не са ги приели сериозно. "Всички млади войници трябва да бъдат внимателни, когато са на празненства. Пиенето на алкохол като извинение за употреба на наркотици няма да попречи да загубят работата си", каза същият източник.

Не за първи път кралската гвардия страда заради стриктните правила. През 2011 г. един от нейните членове се оплака от поведението на Кейт Мидълтън и принц Уилям. "Те минаха покрай мен и извърнаха главата си в обратната посока. Много тъпо! Не съм достатъчно добър за тях?!". Коментари, които му доведоха уволнение.... /БГНЕС