2019 – надежда за нещо по-добро и пожелания за здраве

Надежда 2019 година да бъде по-добра от предходната и пожелания, свързани преди всичко, със здравето. Такова е настроението ден преди да изпратим 2018-та показва неформалната анкета на БГНЕС в столицата.

С хубави неща ще запомнят 2018 г. в семейството на Валентина. „Дъщеря ми беше абитуриентка, започна в университет, жива и здрава”, каза жената. Новата година ще посрещне с надежда за нещо по-добро да се случи не само в нейното семейство, а и като цяло в страната ни: „Защото децата ни повечето бягат и не остават, за съжаление България ще изчезне от картата може би”, каза Валентина и допълни: „Надежда за по-добро за децата да има, дано да е по-добра годината!”.

Щастие и здраве най-вече да има, си пожелава за 2019 г. и друга жена, която срещаме в центъра на София. „Здраве!”, това категорично си пожелава и Атанаска. „Да сме живи и здрави и късмет да имаме, както и вие, така и ние”, нарича Пламен, с който разговаряме на „Графа”. И тук той каза, че ще запомни изтичащата година именно с ремонта на тази емблематична улица, „където скърцат трамваите”.

„Здраве, късмет и успехи във всяко едно начинание”, си пожелава за 2019 г. и Красимир. Мъжът призна, че 2018 г. е била тежка за него в личен план. За страната обобщи картинката така: „За България една от многото години, в които нищо хубаво не се случи общо взето”. /БГНЕС