Уорхол сред аромат на лимон и в сребро

Японската марка Comme des Garçons пусна аромати You're In с цитати от Анди Уорхол върху опаковката, написа „Вог”  (Vogue).
Японската марка Comme des Garçons пусна аромати You're In с цитати от Анди Уорхол върху опаковката, написа „Вог” (Vogue). / БГНЕС

Японската марка Comme des Garçons пусна аромати You're In с цитати от Анди Уорхол върху опаковката, написа „Вог” (Vogue).

Според изданието парфюмът във всеки от 12-те флакона е един и същ. Разликата е само в опаковките. Цената е 80 евро за флакон.

Те могат да се купят само в Dover Street Market в Лондон. При създаването на опаковката дизайнерите са се вдъхновявали от творението на художника Silver Coke Bottles от 1967 година.

Флаконите са в сребърен цвят, думите на Уорхол са в чертно. Ароматът е с изразено цитрусов оттенък, съдържа мускус и метал.

Анди Уорхол е американски художник, дизайнер, писател и колекционер. Той се превръща в една от най-известните фигури в света на попарт движението и съвременното изкуство.

Comme des Garçons (от фр. „Като момчета”, бел.ред.) е японска марка за дрехи, основана от дизайнерката Рей Кавакубо. /БГНЕС, лента.ру