Емери: Няма време за празнуване, предстои ни мач на "Олд Трафорд"

Мениджърът на Арсенал Унай Емери заяви, че няма време да празнува победата над Тотнъм с 4:2 и вече мисли за това как да вземе скалпа и на Манчестър Юнайтед в сряда вечерта. Отборът на Емери спечели дербито на Северен Лондон, като отбеляза три от головете си през второто полувреме.

В сряда на Арсенал им предстои още един труден мач срещу съперник, който отчаяно се нуждае от точки. Всички мисли на Емери вече са насочени към този двубой, който ще се играе на стадион "Олд Трафорд".

"Сега мисля за тази среща. Срещу Тотнъм постигнахме голяма победа, зарадвахме феновете си, тъй като това е особен мач за тях. За нас също е особен, но това са само три точки, както срещу Борнемут миналия уикенд. Трябва да продължим да вършим работата си. Днес беше важен мач в план на увереност в себе си. Знаем колко трудно е в Манчестър, исторически и въобще. Смятаме да се подготвим, за да покажем колкото може по-класна игра срещу тях. Ще бъде голямо изпитание за нас, но искаме да преминем през колкото може повече такива трудности", коментира Емери, цитиран от Evening Standard. /БГНЕС